Nieuws

Bevelands Nieuws

KLOETINGE - Kunt u met zekerheid zeggen dat de nieuwe school in Kloetinge eind 2019 klaar is? Die vraag stelde raadslid Saskia Verheij (D66) donderdag aan wethouder André van de Reest. Die liet zich echter niet verleiden tot het doen van zulke uitspraken.

GOES - Een winkel in een winkel. Zo omschrijven de zussen Sabrine Carp en Gaby Bovendorp het pas geopende Het Lokaal in het oude Manhuis in Goes. Met vriendin Margreet le Clerq willen ze er beginnende ondernemers de kans bieden hun producten te verkopen.

BAARLAND - De inwoners van Baarland hebben woensdagavond mee kunnen praten over de toekomst van hun dorp. Met een man of negentig gaven zij gehoor aan de oproep van de gemeente.

HEINKENSZAND - De belastingen in de gemeente Borsele gaan de komende jaren gestaag omhoog.

GOES - Wie door het fietstunneltje onder de Oranjeweg in Goes fietst, kan het bijna niet ontgaan: de schade aan het tegelwerk. Aan beide zijden van de tunnel zijn talloze tegels gesneuveld.

KAMPERLAND - In het Casembroothuis in Kamperland is dinsdag 3 juli om 19.30 uur een infoavond over het vervolg van het project Rondom Kamperland.

GOES - De gemeente Goes zegt nu al te merken dat inwoners minder restafval aanbieden. Daarom worden de ondergrondse containers voor het plastic voorlopig extra vaak geleegd.

HEINKENSZAND - Ouderen Politiek Actief (OPA) Borsele opent een meldpunt voor inwoners van de gemeente Borsele die klachten hebben over de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

KRUININGEN - In Reimerswaal wordt druk overlegd over oplossingen voor de soms onveilige huisvesting van arbeidsmigranten in de fruitteeltsector. Door nieuwe regelgeving voldoen een aantal van die verblijven niet meer aan de veiligheidsnormen.

GOES - Na twee succesvolle edities vindt komend weekeinde voor de derde keer Festival de Veste in Goes plaats. Tijdens het driedaagse evenement loopt een hip en knus lint van muziek, theater, shops en eten en drinken door stadspark De Veste.